Fri frakt på beställningar över 499 kr

Vanliga frågor

Välkommen till Zoomat! Vi är glada att du handlar hos oss och vill göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Här är några vanliga frågor om returer och frakt som kan vara till hjälp när du handlar hos oss.

1. Hur gör jag en retur?

För att göra en retur, hittar du en detaljerad beskrivning på vår returpolicy-sida. Besök den och följ de enkla stegen där. Kom ihåg att läsa igenom alla villkor innan du skickar tillbaka produkten.

2. Vad är er returpolicy?

Vår returpolicy inkluderar vanligtvis en tidsgräns för returer efter inköpet, krav på att produkten ska vara oanvänd och i originalförpackning, samt andra relevanta detaljer. För fullständig information - se vår returpolicy.

3. Hur lång tid tar det att få en återbetalning för min retur?

Återbetalningstiden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive vilken betalningsmetod du använde och när vi mottar din retur. Vanligtvis strävar vi efter att behandla returer och utfärda återbetalningar inom 5-10 arbetsdagar efter att vi har mottagit produkten.

4. Kan jag byta en produkt istället för att få en återbetalning?

Ja, vi erbjuder möjligheten att byta en produkt om den är i enlighet med vår returpolicy.

5. Hur mycket kostar frakten?

Fraktkostnaden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive destination, storlek och vikt på din beställning samt vilken frakttjänst du väljer. Under checkout-processen kommer du att kunna se de tillgängliga fraktalternativen och deras priser innan du slutför din beställning.

6. Erbjuder ni gratis frakt?

Ja, vi erbjuder gratis frakt för beställningar över 499 kronor. För beställningar under detta belopp kan fraktkostnader tillkomma.

7. Hur lång tid tar det för min beställning att levereras?

Leveranstiden kan variera beroende på din plats och frakttjänst. Vi strävar efter att behandla och skicka din beställning så snabbt som möjligt. För en uppskattning av leveranstiden, kontakta vår kundtjänst för mer information.

8. Vad gör jag om jag inte är nöjd med min beställning?

Om du inte är nöjd med din beställning av någon anledning, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi gör vårt bästa för att lösa eventuella problem och säkerställa att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att din shoppingupplevelse är så bra som möjligt. Tack för att du handlar hos oss!